Whey Protein

Whey Protein

Whey Protein

Er du bekendt med proteinpulver? Så ved du helt sikkert også, at produktet findes i et væld af varianter. Hos Body-stuff har vi her på siden samlet vores udvalg af Whey Protein, som er et oplagt valg til at optimere dine resultater, når du træner.


Whey Protein indeholder ni centrale aminosyrer, og dermed anses det som værende et komplet protein. Samtidig er du sikret en hurtig og nem optagelse i kroppen, hvilket også gør kosttilskuddet til et af de foretrukne.
Whey Protein, også kaldet valleprotein, udskilles fra ostefremstillingen og bruges til proteinpulver. Du kan dog sagtens indtage det, selvom du er laktoseintolerant, da valle har et lavt indhold af laktose.


Whey Isolate & Whey 100-proteinpulver
Hos Body-stuff kan du finde forskellige former for Whey-proteinpulver. Vælger du Whey Isolate, kan du være sikker på, at proteinpulveret er stort set fri for fedt og laktose. Vi har også varianten Whey-100, som er en kombination af Whey Isolate og Whey-proteinkoncentrat.


Du behøver ikke at være seriøs træningsentusiast for at supplere med proteinpulver. I dag benyttes proteinpulver oftest også kom kosttilskud til for eksempel ældre mennesker.
Skal du have Whey Protein med hjem? Så find den rette variant her hos Body-stuff. Vi sørger for en sikker levering til dig.

Køb her

Hvad søger du efter?

100% Plant Protein 900g - Scitec Nutrition

En har købt

100% Plant Protein 900g - Scitec Nutrition

10 Minutter Siden Fra Rønde

Din kurv