Solkur

Solkur

Har du hørt om solkur før? Der findes forskellige slags behandlinger, som går under navnet, og det som denne artikel vil handle om, er solkur-piller. Solkur-piller er en sikker måde at få en flot glød i hudfarven for en periode, og bør ikke forveksles med de solkure, der bruger indsprøjtninger. De er nemlig ikke sikre, og er ikke lovlige at sælge i Danmark. Solkur i pilleform virker på en helt anden måde, nemlig med de naturlige farvestoffer, der blandt andet findes i gulerødder. Det er denne sikre type solkur, som denne artikel vil handle om.


Hvad er solkur?
Solkur består af en blanding af carotenoider, der er et naturligt farvestof og pigment. Du har måske prøvet at spise mange gulerødder i en periode, og oplevet at en glød langsomt dukkede op i din hudfarve. Det er det samme princip med solkuren. Solkuren virker på den måde, at pigmentfarven aflejrer sig i fedtlaget under huden, hvilket giver en smuk, solbrændt farve.


Solkur - hvordan og hvor længe?
En solkur i piller tager 1-2 uger før farven kommer. Så længe du tager pillerne, så vil du kunne vedligeholde farven, men det er ikke en behandling der skal fortsætte i lang tid. Brug solkuren i en periode, hvor du gerne vil have en flot kulør, og giv bagefter kroppen tid til at rense ud. Som med alle ting, så handler det om at gøre tingene med måde. En solkur er en fantastisk måde at få en flot farve, uden at udsætte sig for solens stråler, men det er kun beregnet til en begrænset periode.


Køb solkur som alternativ
Hvis du er træt af at gå i solarie, ligge på stranden eller bruge spraytan, men stadig gerne vil have den flotte brune kulør i en periode, så er solkur-piller et interessant alternativ. Du kan købe solkur her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Med en solkur sparer du den tid, som det tager at tage sol, og du undgår risikoen for hudkræft, som nu engang er større for solbaderne.


Solkuren dine venner vil høre mere om
Solkur har hos mange fået et dårligt ry, på grund af de solkure, der foregår ved hjælp af indsprøjtninger. Men solkur i pilleform er en helt anden type solkur, og den er både mere sikker, og mere komfortabel for dig. Du kan godt begynde at glæde dig til din nye sommerbrune farve!

 

Køb din solkur her 

Hvad søger du efter?

100% Plant Protein 900g - Scitec Nutrition

En har købt

100% Plant Protein 900g - Scitec Nutrition

10 Minutter Siden Fra Rønde

Din kurv