Multivitamin

Multivitamin

Har du på en fornemmelse, at du ikke får alle de vitaminer og mineraler, som du har brug for? Det kan være svært at komme rundt om alle kroppens behov i kosten, men det er heldigvis råd for. Et kosttilskud i form af en multivitamin, er en fantastisk sikring af kroppens basale behov, og alt sammen samlet i en enkelt tablet. En daglig multivitaminpille er derfor en meget let måde, hvormed du kan få et allround kosttilskud ind i din hverdag.


Husk dine multivitaminer


Vi har alle vores forskellige tilgange til kost, motion og udeliv. Det gør, at du måske får godt med D3-vitamin, fra et udeliv under solens stråler, men på den anden side får du måske ikke nok C-vitamin, fordi du ikke får spist de råvarer, der er rige på C-vitamin. Uanset hvad, så har de fleste af os en livsstil, der er lidt skæv i forhold til kroppens behov, og så er det er rigtig fornuftigt at spæde til med multivitaminer.


Hvad er multivitamin?


En multivitaminpille er en enkelt pille, der imødekommer en lang række af kroppens behov hvad angår ikke bare de mest kendte vitaminer og mineraler, men også nogle af dem, der nyder mindre bevågenhed, såsom folinsyre og biotin. En multivitaminpille er sammensat således, at du får et fornuftigt minimumsniveau dækket af pillen, og så vil din kost klare resten. Det er en rigtig god forsikring mod huller i din livsstil, der på sigt kan føre til en krop i ubalance.


Multivitamin til familiens store børn og voksne


Hvis du gerne vil slå et slag for hele familiens sunde kost, så kan det virkelig anbefales at få multivitaminerne ind i den daglige rutine. Man skal naturligvis altid følge anvisningerne på kosttilskuddet, men typisk vil de voksnes multivitaminer også kunne tages af børn på 11 år eller mere.


Gode vaner og vitaminpiller


Ofte handler det bare om at få indarbejdet en vane man er fælles om, hvor man eksempelvis snupper en multivitaminpille inden aftensmaden. Når den er på plads, så kan du være sikker på, at alle får dækket deres basale behov. Det giver ro og en god fornemmelse i maven, at være på den sikre side. Multivitaminer har været en del af vores moderne forståelse for kost og kosttilskud i mange år efterhånden, så det er en kendt og anerkendt måde, at få dækket kroppens behov for de altafgørende vitaminer og mineraler.

 

Køb her

Hvad søger du efter?

Biotin 10000 mcg 60 stk

En har købt

Biotin 10000 mcg 60 stk

10 Minutter Siden Fra Rønde

Din kurv