Hvordan taber jeg mig på maven?

Hvordan taber jeg mig på maven?

Mange oplever at have områder på kroppen, hvor de lettere tager på end andre steder – og for mange er et af de områder maven. Det medfører naturligvis, at mange også har et ønske om at tabe sig. Ikke kun over hele kroppen, men særligt på maven.


Men kan man overhovedet tabe sig på ét specifikt område? Og i så fald, hvordan gør man? I dette indlæg vil vi give dig et overordnet svar på, hvordan du kan gribe det an, hvis du har en drøm om at tabe dig på maven.

Hvad kan jeg spise for at få en flad mave?

Helt generelt er det vigtigt at spise sundt, og hvis du spiser sundt for at tabe dig, vil du højst sandsynligt også tabe dig på maven. Men der findes faktisk flere madvarer, som er gode for dig, hvis du vil tabe dig på maven. Peanutbutter, mandler og olivenolie er et godt bud på madvarer, som indeholder sunde fedtformer, som forebygger fedme.
Derudover er det en god idé at spise langsomt, så din mave når at optage maden, og du undgår at spise for meget. Selvfølgelig skal du også huske at drikke en masse vand til.

Hvordan skal jeg træne for at få en flad mave?

Når du skal tabe dig, er det selvfølgelig vigtigt med højintensitetstræning, og ofte er det den træningsform, som de fleste fokuserer på – men det er vigtigt, at du ikke glemmer styrketræningen!
Styrketræningen er den træningsform, der former din krop. Et lille eksempel kan være, at når du sænker dit kalorieindtag, vil kroppen begynde at æde af musklerne, før den begynder at forbrænde fedtet. Derfor skal du altså styrketræne for at overbevise kroppen om at beholde disse muskler, og på den måde kan du forbrænde fedtet.

Hvad søger du efter?

Zero Carb Isogreat 900g Scitec Nutritions

En har købt

Zero Carb Isogreat 900g Scitec Nutritions

10 Minutter Siden Fra Rønde

Din kurv