Hvad er E-vitamin?

Hvad er E-vitamin?

E-vitamin er ikke kun et vitamin, men også en atioxidant. Du får vitaminet via din kost eller kosttilskud, hvor det findes i planteolier, margarine, nødder m.m. Derfor indtager de fleste af os helt sikkert også mere, end vi lige går og tror – samtidig bør du ikke supplere med mere end blot en helt almindelig vitaminpille for at opnå det rette indtag.

Hvad er E-vitamin godt for?

Vi er alle klar over, at det er vigtigt med vitaminer, men det er de færreste, der har styr på, hvad vitaminerne egentlig gør. E-vitamin har en kæmpe indvirkning på din krop og dit helbred, da vitaminet fungerer som et skjold mod frie radikaler, der optages ved hjælp af forurening – det kan blandt andet være tobaksrøg, forurenet luft m.m.

Samtidig bidrager E-vitaminet til at beskytte kroppens celler mod skadelige stoffer. Vitaminet forekommer i membranen, som omgiver kroppens celler og blandt andet består af fleurmættede fedtsyrer. E-vitaminen beskytter disse fedtsyrer mod harskning.

Når E-vitamin går ind og hjælper på dette, bliver vitaminet derimod selv nedbrudt. Derfor er det vigtigt at supplere med C-vitamin, som sikrer, at vitaminet genaktiveres.

Mangel på E-vitamin er sjældent set. De fleste mennesker indtager den nødvendige mængde med kosten og i tilfælde af, at du er kræsen og dermed ikke spiser så mange madvarer med E-vitamin, kan du altid supplere ved hjælp af vitaminpiller.

 

Hvad søger du efter?

Biotin 10000 mcg 60 stk

En har købt

Biotin 10000 mcg 60 stk

10 Minutter Siden Fra Rønde

Din kurv