BCAA XPRESS 280g Scitec Nutrition

149,00

SCITEC BCAA XPRESS

 

BCAA Xpress fra Scitec Nutrition er et velsmagende og højkoncentreret BCAA-tilskud med de forgrende aminosyrer L-leucin, L-isoleucin og L-valin i fordelingen 2:1:1

  • Indeholder de 3 forgrende aminosyrer i fri form 
  • Modvirker muskelnedbrydning 
  • Fantastiske smagsvarianter
  • Fordelingen 2:1:1

Scitec Nutrition BCAA Xpress er en koncentreret muskelopbygning og antikatabolsk BCAA formel designet til seriøse bodybuildere til hurtigt at øge proteinsyntese og opbygge flere muskler. Da det er koncentreret vil du få et højere antal portioner end konkurrerende BCAA drikke og den vil holder længere, og vil hjælper dig til at opbygge muskler.

BCAA i forhold 2:1:1 2.500 mg L-leucin, 1.250 mg L-valin og 1.250 mg L-isoleucin i hver servering.  Disse BCAA arbejder sammen synergistisk, men har højere niveauer af leucin der videnskabeligt bevist øger muskelvækst og beskytter og holder på din muskelmasse. Mens isoleucin og valin fokuserer på at opbygge energi, muskel reparation, kontrollerer blodsukkeret og øger produktionen af røde blodlegemer som hjælper til at øge strømmen af ilt rundt i kroppen.

BCAA Xpress kommer i en pulverform den er meget nemt opløselig og smager fantastisk! Du kan bruge det, mens du træner for at holde din krop opladet før, under og efter træning eller i løbet af dagen.

Scitec Nutrition BCAA Xpress er den bedste og hurtigste måde at øge din proteinsyntese og derved opnå muskelopbygning. 

 
Vejledning BCAA Xpress
Tag 1-3 portioner om dagen før, under eller efter træning. Bland med en væske af eget ønske og ryst kraftigt! Lade stå et stykke tid for at sikre den bedste opløsning!
 
Dosering: Bland 1 ske (7 g) med 1-3 dl vand og drik 1-3 gange per dag. Kan med fordel indtages før, under og efter træning.
 

Næringsindhold

portion (7 g)

L-Leucin

2500 mg

L-isoleucin

1250 mg

L-valin

1250 mg

 

 


 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: