Scitec Nutrition Mega Glutamine - 90 cap

129,00

Scitec Nutrition Mega Glutamine

 

L-glutamin er den aminosyre, der er mest af i muskelvæv, og den produceres naturligt af kroppen. Men selvom L-glutamin produceres naturligt og findes i fødevarer som kød og fisk, har vi ikke nok af det, hvis vi træner jævnligt.

Derfor er det også et af de mest benyttede kosttilskud blandt seriøst trænende.

Hvis du tager din træning alvorligt, er L-glutamin et must og bør indtages dagligt. Det mindsker restitueringstiden efter træning, forhindrer muskeltab, forbedrer genopretningen af glykogen og styrker immunsystemet. L-glutamin er faktisk så effektivt et kosttilskud, at det også ordineres til sengeliggende patienter på hospitaler for at booste deres immunsystem og forhindre tab af muskelmasse på grund af inaktivitet.

FORDELE VED GLUTAMIN

Glutamin er som sagt længe blevet brugt af bodybuildere, styrkeatleter og andre sportsfolk pga. af dets mange fordele. Den vigtigste fordel er nok at det forhindrer muskelnedbrydning (katabolisme) og mindsker restitutionstiden efter intens træning....hvilket betyder at man kan træne hårdere, oftere, hvilket betyder bedre resultater.

Glutamin er også påvist at styrke immunforsvaret og mindske sygdom. Dette er både vigtigt for atleter og "almindelige" mennesker, da man derved kan være mere produktiv og passe sin træning.

Udholdenhedsatleter kan også med fordel bruge glutamin, da det er påvist at forbedre muskelglukosegenopfyldningen efter træning.

 

Oplysninger

Beholderstørrelse: 90 kapsler

Portionsstørrelse: 2 kapsler

Portioner pr. Beholder: 45

Beløb pr. Servering

L-glutamin: 2800 mg

ingredienser

L-glutamin, kvæggelatine, antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat), farver (titandioxid, sort jernoxid, strålende sort BN)

Andre ingredienser

Bærer (Magnesiumstearat), Gelatine (kapsler)

Anbefalet brug

Tag 2 kapsler 2-4 gange om dagen før og efter træning og / eller inden du går i seng.

 

Brug dette produkt sammen med mad som en del af en sund, afbalanceret diæt og ikke som erstatning for sådanne ingredienser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: